Behandlinger

Grønn intro, 30 min

For deg som trenger en kortere vei til glød eller er helt ny til hudpleiebehandlinger. Huden får en dyprens, en forfriskende og fornyende peeling samt en tilpasset ansiktsmassasje.

Huden vil føles fresh, og vi avslutter med passende serum og krem slik at du sitter igjen med lavere skuldre og en glødende hud.

715 NOK

Grønn Lykke, 60 min

En grunnleggende hudpleiebehandling for alle hudtyper. Vi gir huden din en dyprens, en rensende leirpeeling, massasje og en fuktighetsmaske. Deretter avslutter vi med et serum og krem for din hud.

Du vil føle deg forfrisket, ren og avslappet etter en Grønn Lykke behandling.

979 NOK

Grønn Harmoni Signaturbehandling, 90 min

Signaturbehandlingen er en unik ansiktsbehandling som passer for deg som vil ha en helt spesiell opplevelse, med total avspenning. Denne behandlingen fokuserer på dyp avslapning og består av mye massasje, Gua Sha og guidede pusteøvelser.

Vi starter behandlingen med oppvarmede håndkler på føttene, etterfulgt av en fotmassasje for å få deg til å lande på behandlingsbenken. Deretter fokuserer vi på ansiktsbehandling med rens, peeling, Gua Sha og massasje. Etter massasje får du en tilpasset ansiktsmaske, samtidig som du får en deilig nakke/skulder massasje . Behandlingen avsluttes med en dyp pusteøvelse.

1495 NOK

Krystall Harmoni behandling, 90 min med egenkjærlighet 

Nyt 90 min med ekslusiv egentid som vil nære din egenkjærlighet. Behandlingen starter med litt ryggmassasje og hotstone massasje etterfulgt med en ansiktsbehandling. I ansiktsbehandlingen får du rens, peeling, massasje, gua sha og kopping. Behandlingen avsluttes med krystallmaske og guidet meditasjon for egenkjærlighet.

1495 NOK

Gua Sha behandlinger

 Huden er det siste organet som får væske og næring, så for at alt skal komme frem dit det skal, så er god sirkulasjon veldig viktig. Det er der Gua Sha kommer inn fordi Gua Sha er en type ansiktsmassasje hvor jeg bruker en krystallplate/sten for å veldig skånsomt bryte ned blokkeringer og stagnert/stivt vev i huden din. Det stimulerer også lymfesystemet og blodsirkulasjonen og det avspenner stramme muskler i ansiktet. Dette gjør at huden får en strøm av friskt blod, som tar med seg oksygen og næringsstoffer, musklene slapper av, slik at huden over glatter  seg ut, og matt og gusten hud får en mer frisk glød.


Gua Sha ansiktsbehandling, 890 NOK

 Nyt en unik ansiktsbehandling som virkelig får deg til å slappe av og slippe dagens stress. Behandlingen består av analyse, rens, ansiktsmassasje, Gua Sha og olje.

Hodebunnsmassasje, 30 min

Hodebunnsmassasje er en avslappende og avspennende massasjebehandling av hodebunnen.

429 NOK

Farging av vipper, 20 min

Farging av øyevipper kan fremheve blikket ditt. Jeg finner fargen som passer best for deg. Fargen varer ca. 3-6 uker.

280 NOK

Farge bryn, 15 min

Kun farging av bryn

225 NOK

Farge av vipper og bryn, 30 min

Kun farge på vipper og bryn

490 NOK

Brynstyling, 20 min

Farging og forming av øyebryn med voks og/eller napping. Det er best å spare brynshår noen uker på forhånd av en brynstyling for optimalt resultat. Behandlingen må gjentas hver 3-5 uke avhengig av dine bryn

350 NOK

Brynstyling og farging av vipper, 30 min

Farging av øyevipper og øyebryn, samt forming av øyebryn

550 NOK

Fotpleie 60 min

Fotpleie er en behandling som starter med et godt fotbad, før hard hud fjernes. Negler klippes og stelles, neglbånd blir renset. Fotpleien avsluttes med en behagelig fotmassasje.
Ta vare på føttene dine som bærer deg gjennom livet!

 715 NOK

Fotpleie med lakk 60-70 min

Fotpleie er en behandling som starter med et godt fotbad, før hard hud fjernes. Negler klippes og stelles, neglbånd blir renset. Fotpleien avsluttes med en behagelig fotmassasje og lakkering av tånegler til slutt.
Ta vare på føttene dine som bærer deg gjennom livet!


815 NOK