Beauty begins

the moment

you decide

to be yourself

- Coco Chanel

 

Ann-Therese Strøm 


Jeg heter Ann-Therese og  jeg har gått på hudpleielinjen ved Borg VGS. Etter endt utdanning som hudpleier jobbet jeg noen måneder i salong, men dessverre måtte jeg gi meg fordi jeg utviklet håndeksem. Jeg har atopisk eksem og sjansen for å utvikle eksem på hendene var selvfølgelig en større risiko for meg. Savnet etter å jobbe som hudpleier har fulgt meg hele veien, men jeg fant aldri noen løsning på hvordan jeg eventuelt kunne praktisere som hudpleier igjen helt til jeg ble introdusert for den grønne, holistiske og økologiske "verden". Magefølelsen min sa sterkt i fra at dette skal du drive med og min lidenskap for den "grønne verden" begynte å spire og gro.

Høsten 2021 startet jeg på videreutdanning innen grønn hudpleie for å lære mer om antistress, naturlig skjønnhet og økologiske produkter. En tilnærming til skjønnhet som tar hensyn til HELE mennesket. Fokuset på meditasjon, mind&body, ernæring og kosthold og ikke minst viktigheten av tarm/hud funksjon har også vært på agendaen i denne videreutdanningen. Veldig spennende og lærerikt.

Jeg bor i Askim sammen med mann og 3 barn. Jeg er født og oppvokst i Askim, men flyttet ut av Askim tidlig i 20 årene og kom tilbake til Askim med familien i 2013. Her trives vi godt alle sammen. 

Starte for meg selv startet med en tanke våren 2019 som senere utviklet seg til virkelighet. På veien har det vært mye følelser, sommerfugler, glede, frustasjon og ikke minst usikkerhet. Men med god støtte i ryggen og en større tro på meg selv har drømmen blitt til virkelighet.

"Å elske seg selv,

starter med å like seg selv,

som igjen starter med å

respektere seg selv,

som igjen starter med å tenke 

på seg selv

på alle mulige positive måter".

- J. Corsten

Det har vært en fin reise på godt og vondt. Jeg har blitt bedre kjent med meg selv og mine verdier og mine ønsker for meg og mine fremover er å fylle livet med mer glede, latter og tilstedeværelse her og nå. Se gleden og lykken i de små tingene. Viktigheten av å priotitere seg selv har vært en viktig del av reisen og noe av det jeg virkelig brenner for er egenkjærlighet. Dette prøver jeg å ta med meg inn i behandlingene, men også ellers i livet for å vise mine barn og andre hvor viktig det faktisk er å elske seg selv. Med 3 barn har man et stort ansvar og man ønsker at de skal vokse opp i en god verden. Om jeg kan gjøre denne verden litt bedre ved å vise hvor viktig det er å prioritere seg selv, gi seg selv pustepauser,  velge bærekraftige produkter, være en bærekraftig salong og samtidig ta med meg disse verdiene og holdningene til mine barn og min familie, så håper jeg at jeg har kunnet bidra noe for en bedre verden til de kommende generasjoner. 

Å elske seg selv, prioritere seg selv, velge bærekraftig og økologisk skal være enkelt, og jeg kan gjøre det litt enklere for deg.

Velkommen til GRØNN HARMONI!

Ann-Therese