5 gode grunner for å velge økologisk 

15.10.2021

  1. Garantert renhet og produkter uten giftstoffer - Et produkt som er økologisk inneholder først og fremst økologiske og dyrkede ingredienser. Ingen syntetiske kjemikalier, genetisk modifisering eller hormon etterligning. Når du bruker økologiske produkter er du garantert rene produkter uten giftstoffer.
  2. Trygghet for helsen - Huden er menneskets største organ og en stor del av det vi tilfører huden går inn i blodløpet og påvirker kroppen. Økologiske sertifiserte produkter inneholder ikke de skadelige ingrediensene og økologiske råvarer inneholder flere vitaminer, antioksidanter, sporstoffer, aminosyrer og fettsyrer som hjelper å opprettholde hudens naturlige funksjoner.
  3. En hud i balanse - Giftstoffer i kosmetikk kan skape ubalanse i hud og hodebunn. Det er mange som får allergiske reaksjoner av parabener, parfyme, sodium laureth sulfate (SLS) og mineralolje. Økologisk sminke, hudpleie og hårprodukter passer for alle hudtyper, inkludert de med akne, rosea, psoriasis og eksem. Ideelt også for de med sensitiv hud.
  4. Bra for miljøet - Økologiske produkter setter krav til miljøvennlig produksjon hele veien. Produktene er uten miljøbelastende stoffer og emballasjen er miljøvennlig og resirkulerbar.
  5. 5. Økologisk = dyrevennlig - Dyretesting foregår i bred skala over hele verden ved produksjon av kosmetikk. Økologiske sertifiserte produkter og ingredienser er ikke testet på dyr og er derfor et dyrevennlig og godt alternativ.