Om Grønn Harmoni


"En litt annerledes hudpleiesalong med en helhetlig tilnærming til skjønnhet. rene, naturlige og økologiske produkter. Her kombineres tradisjonelle og unike teknikker."


Visjonen til Grønn Harmoni var der fra begynnelsen, et ønske om å skape en plass hvor du får deg en pause i hverdagen. En avslappende og hjemmekoselig følelse. Fra du kommer inn døra til lenge etter du har gått skal det føles godt i hele kroppen at du valgte å ta vare på deg selv hos meg. Ønsket om å skape en umiddelbar følelse av sinnsro, harmoni og lykke så fort du kommer inn døra har vært med på å forme navn, farger og innredning i salongen. Slagordet til salongen "Ren lykke i hverdagen" har flere betydninger; ren lykke i i form av rene, naturlige  og økologiske produkter og ren lykke i form av å skape litt hverdagsmagi for deg selv med egentid. I salongen er det DIN tid. Ingen forstyrrelser, kun deg og meg. (Døren blir låst mellom behandlingene så vi ikke blir forstyrret). Jeg lover å ta godt vare på deg!

Ønsker du å komme bare for å ta en titt/slå av en prat/kjøpe produkter/produktveiledning så er det bare å ta kontakt så finner vi en tid til det.

I salongen føres det rene, naturlige  og økologiske produkter. 


Historien bak Grønn Harmoni 

Jeg måtte gi meg som hudpleier etter noen måneder i jobb på grunn av voldsomt utbrudd av eksem på hendene, men på nesten 20 år har det skjedd mye innen hudpleiebransjen og ved en tilfeldighet, eller var det egentlig tilfeldig? Det  var  nok en meningen med at jeg skulle komme over en instagramkonto med holistisk hudpleie i en periode i livet hvor ting var litt tøft og jeg ikke helt visste veien videre. Det var som om bitene falt litt på plass for meg og jeg fikk en god følelse på at det var det her jeg skulle gjøre. Min lidenskap for grønn og holistisk livsstil og hudpleie begynte å spire og gro. Jeg elsket alt jeg kom over, begynte å ta en dypdykk inn i denne verden og har ikke angret en dag siden. Yoga kom inn i livet mitt, jeg begynte å lære litt om hvor viktig pusten er, se alt i en større sammenheng og virkelig åpnet dørene på vidt gap for å ta i mot og lære alt jeg kunne. Jeg slukte alt og det føltes så godt og så riktig. Det var selvfølgelig det her jeg skulle gjøre. Jeg skulle åpne min egne grønne og holistiske salong. Planen i hodet ble delt med mine nærmeste og drømmen begynte sakte men sikkert å bli til virkelighet.
En ting av gangen, den ene foten foran den andre. Resultatet som til slutt ble Grønn Harmoni. Jeg gleder meg til å ta deg i mot i min salong. Velkommen skal du være.
Du kan lese mer om mine behandlinger
ved å trykke på knappen under.